Tunnetko vastapaistetun 
leivän tuoksun...

- se tulee meiltä! Leivomme tunteella ja haluamme jakaa leipomisen nautinnon ja osaamisen asiakkaidemme kanssa. Taiomme esiin vanhat suosikit, kehitämme uusia, terveellisempiä leipomotuotteita ja pidämme merkkipäivien juhlistamista arvossaan.

Tärkeää on myös muistaa välillä pysähtyä juhlistamaan tavallista arkipäivää! 

Kakku sankarin mukaan

Perinteisten suosikkikakkujemme lisäksi valmistamme täytekkakkuja tilaajan idean mukaisesti. Teemakakku on varmasti juhlien kohokohta! Toimitamme kakun lähikauppaasi, soita ja tilaa meiltä.

Jälleenmyyjät»
Valikoima»
Ajankohtaista»
Kuvia»
Yhteys»

Närpiön Leipätehdas

nb_logo_web.jpg

sijaitsee Finbyn kylässä Närpiössä ja työllistää noin 30 henkilöä. Tuotteemme ovat myynnissäuseimmissa myymälöissä Etelä-Pohjanmalla. Konditoriatuotteita löydät myös pääkaupunkiseudulta sekä Tampereelta,Turusta ja myös Pietarsaarenseudulta.

Olemme leiponeet vuodesta 1929. Sodan aikana toimitimme puolustusvoimille näkkileipää ja sen jälkeen korppuja Lapin jälleenrakennuksen aikana.

Olemme yksi harvoista verileipää leipovista yrityksistä.

Toinen mielenkiintoinen erikoistuote on tomaattilimppu, joka on kehitetty yhteistyössä alueen tomaatinviljelijöiden kanssa. 400 gr painava leipä sisältää 160 gr tuoreita Närpiössä kasvaneita tomaatteja.